· ANA SAYFA · AYZEK HAKKINDA · ÜRÜNLER · MÜŞTERİ GÖRÜŞLERİ · FAYDALI BİLGİLER · İLETİŞİM

 

 

  Ana Sayfa > Ürünler >
  Clasic Zeytinyağ Serisi

·

Naturel Sızma Marasko Cam Şişe
· Naturel Sızma Marasko Kutulu Cam
· Naterel Sız.Dorica Lüks Kutul Cam 500
· Naturel Sız.Dorica Lüks Kutu Cam 750
· Naturel Sızma Efes Pet 1
· Naturel Sızma Efes Pet 2
· Naturel Sızma Teneke
   
  Premium Zeytinyağ Serisi
· Organik Naturel Sızma Zeytinyağı 250
· Organik Naturel Sızma Zeytinyağı 500
· Organik Naturel Sızma Zeytinyağı 750
· Soğuk Sıkım Nat.Sızma Zeytinyağı 250
· Soğuk Sıkım Nat.Sızma Zeytinyağı 500
· Soğuk Sıkım Nat.Sızma Zeytinyağı 750
   
  Diğer Zeytinyağ Serisi
· Riviera Zeytinyağı 1 lt.
· Riviera Zeytinyağı 2 lt.
· Naturel Birinci Zeytinyağı
   
  Zeytin Serisi
· Ayzek Çizik Yeşil Zeytin
· Ayzek Kırma Yeşil Zeytin
· Ayzek Siyah Sele Zeytini

 

    Safi Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı 250 ml

Soğuk işlem Zeytinyağı nedir?
Soğuk işlem zeytinyağı, zeytinden yağ elde etme sürecinde herhangi bir şekilde yoğun sıcaklık ya da kimyasal madde kullanılmadan elde edilen yağ türüdür. Yıllar önce ve maalesef bazı yerlerde hala zeytin hamuruna yoğun sıcak su verilmekteydi ve veriliyor. Bu durum her anlamda zeytinyağının kalitesinde ciddi düşüşler meydana getirmektedir.
Bugün zeytinyağına önem veren imalatçılar hamuru sıcak su ilavesi yapmadan oda sıcaklığı seviyesine getirmekte ve kalan işlemleri bu şekilde devam ettirmektedirler.

Daha Fazla Aroma
Yüksek kaliteli zeytinyağı zengin ve farklı aromalara sahiptir. Soğuk sıkım bunu yağda saklamaya yardımcı olur. Yağın tenekede yada koyu renk cam şişede saklanması mevcut aromasının uzun süre saklanmasına yardımcı olur.

Daha Fazla Besin Değerleri
Yüksek kaliteli zeytinyağı doğal olarak yüksek antioksidanlara bununla birlikte vitaminler ve başlıca faydalı yağ asitlerine sahiptir. Zeytinyağı üretiminin yoğun sıcak su ve kimyasallarla yapılması onun bu yüksek değerlerinin kaybolmasına sebebiyet verir. Besin değerlerini kaybetmemesi için ayrıca karanlık ortamda da tutulması gerekir.

Uzun raf ömrü
Zeytinyağı üretiminin üzerinde fazla oynanması, yoğun sıcaklık, su ilavelerinin fazlalıklarının olması içinde bulunan antioksidanların uçup gitmesine sebep olur. Antioksidanların oksitlenme (asitlenme) ile uzaklaştırılması zeytinyağının ömrünü kısalttığı gibi mucizevi değerlerinin de vücuda girmesini engellemektedir. Üretim safhasında sıcak işlem görmeyen zeytinyağı daha uzun süre kalabileceği gibi yüksek sağlık değerlerine de sahip olacaktır..


 

 

  Besin Değerleri
 

Enerji

800 kcal

Protein

0 g.

Karbonhidrat

0 g.

Yağlar

 

Tekli Doymamış Yağ Asitleri

75 g.

Çoklu Doymamış Yağ Asitleri

10 g.

Doymuş Yağ Asitleri

15 g.

Trans Yağ Asitleri

0 g.

Kolesterol

0 mg.

Vitamin E

10 mg.

Mineraller

0 mg.

Ambalaj Özellikleri

250  ml Lüks Kutulu Cam Şişe 12 Adet kutulu

           
           

 

   
Ayzek Gıda Tarım Ticaret Pazarlama İmalat İth.İhr.Ltd.Şti.
Reşatbey Mh. 20 Sk. No: 5 Asma Kat Seyhan / Adana Tel: +90 322 453 2525 (Pbx) Faks: +90 322 457 6930  e-mail: info@ayzekgida.com.tr